Condițiile tratamentului

Condiții generale

 1. Clinica stomatologică M3 Dent iși rezervă dreptul de a modifica planul de tratament în toate etapele acestuia (de exemplu, numărul de implanturi, poziționarea implanturilor, extracții), fără ca aceasta să influențeze rezultatul sau prețul final.
 2. Clinica stomatologică M3 Dent este responsabilă de informarea pacientului privind orice modificare a planului de tratament.
 3. Actuala cotație, ar putea să nu mai fie valabilă în cazul în care pacientul nu a putut trimite clinicii dentare o radiografie recentă în scopul prezentării situației actuale.
 4. Clinica stomatologică M3 Dent își rezervă dreptul de a evalua încă de la începutul planului de tratament, tipul și dimensiunea structurilor temporare ambelor coroane(capace), punți sau proteze dentare. Pregătirea structurilor provizorii necesită un timp de execuție de maxim două zile(48 de ore).
 5. Clinica stomatologică M3 Dent își păstrează dreptul de a schimba calendarul pentru implanturile dentarela în orice etapă a tratamentului.
 6. Dacă pacientul nu este de acord cu unul sau mai multe puncte din condițiile generale (1,2,3,4,5) , atunci toate serviciile furnizate de Clinica Stomatologică M3 Dent sunt fără garanție.

Condiții de plată, prețuri și transport

 1. Prețurile afișate în acest plan de tratament sunt finale și vor include toate extracțiile dentare necesare, protezele temporare, protezele definitive, poziționările implanturilor dentare cât și al radiografiile dentare.
 2. Pentru a putea continua cu sesiunea fiecarui stagiu, clinica dentară M3 Dent solicită plata stabilită înaintea începerii acesteia.
 3. Prețurile afișate în acest plan de tratament includ transferul pacientului la/de la Aeroportul din Sofia și la hotelul unde pacientul este cazat ( în aria de acoperire a următoarelor zone urbane : Dianabad, Iztok, Darvenitsa, Studenski Grad), cât și transfer la/de la hotel și Clinica dentară M3 Dent.
 4. De menționat faptul că în preț sunt acoperite doar transferurile efectuate tratamentului dentar.
 5. Toate celelalte costuri de deplasare programate la Sofia (Bulgaria) sunt plătite de către pacient. Clinica stomatologică M3 Dent nu este responsabilă pentru costurile de transport ale pacienților în afara orașului Sofia.
 6. Prețurile afișate nu includ cazarea hotelieră pe durata planului de tratament.
 7. Planul de tratament poate fi plătit Cash, carduri de credit (VISA, MasterCard , fără Amex ), Carduri de debit.
 8. Achitarea planului de tratament este reglementat de următoarele etape:
 • 2/3 din suma totală întregului tratament, pe parcursul primului stagiu
 • 1/3 rămas ca plată finală , în cea de-a doua etapă

Condiții de garanție

 1. Garanția pe viață a implanturilor dentare.
 2. 15 ani garanție la porțelanul fuzionat de tipul protetica de metal.
 3. 5 ani garanție la proteza fixată în substanță acrilică.
 4. Toate garanțiile sunt vazute drept valide dacă se va respecta o igienă orală corespunzătoare.
 5. Toate operațiunile de garanție sunt efectuate la clinica stomatologică M3 în Sofia, Bulgaria.